Transcriberen

“Ieder nadeel, heb zijn voordeel”, zo zei Johan Cruijff ooit. Het inspreken van een bericht op je smartphone of memorecorder is een fluitje van een cent. Tot het moment komt dat je het daadwerkelijk op papier moet zetten. Het duurt lang, zo nu en dan terugspoelen. Shit, net iets te ver.

Soms moet je durven uitbesteden.

BSJ COMM. biedt de service om de teksten die je hebt ingesproken via je memorecorder of smartphone uit te typen. Het is een mooie manier om in een klap heel veel tijd te besparen.

Uit typen van een voice memo, hoe?

De bal ligt bij jou. Jij neemt contact met ons op, je bespreekt met ons hoelang de voice memo is, hoeveel personen er te horen zijn en of het gesprek perfect te verstaan is, of dat geluidskwaliteit zeer minimaal is. Vervolgens krijg je van ons een offerte. Hiermee ga je akkoord en je stuurt de gesproken memo op. Binnen het besproken tijdsbestek krijg je van ons een uitgewerkte tekst van ons toegestuurd. Deze is afhankelijk van jouw wensen in .docx of .pdf. Jij hebt wat vrije tijd over, je assistent(e) heeft tijd voor andere dingen en wij hebben wederom een mooie opdracht binnen. Win-winsituatie nietwaar?

Wat kost dat?

Zoals eerder gezegd: dat is afhankelijk van hoelang de geluidsopname duurt, hoe goed (of juist slecht) de geluidsopname is en hoeveel personen er in het gesprek te horen zijn. Tot slot is het ook afhankelijk van de snelheid waarin je je transcript wenst te ontvangen.

Rekenvoorbeeld:

Een gesprek duurt 10 minuten, per minuut rekenen wij €1,- (ex. BTW)
Het gesprek bestaat uit 3 personen, ieder persoon extra kost €0,50 (ex. BTW) per minuut.
Het gesprek is van zeer goede geluidskwaliteit: wij rekenen niets extra. Indien de geluidskwaliteit dusdanig slecht is kan er een toeslag van 10% in rekening worden gebracht.
Je vraagt of het de volgende dag af kan zijn: standaard rekenen wij 3 werkdagen. Bij 2 werkdagen komt een toeslag van 10% op de eindfactuur, bij 1 werkdag een toeslag van 20%.
€10 + €10 = €20 + 20% = €24 (ex. BTW).

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, je kunt ons 24/7 bereiken op: 06-27841455 (bel, sms, WhatsApp) of via Bram@bsjcomm.com. Uiteraard worden alle transcripties met geheimhouding behandeld. Op aanvraag kan hiervoor ook een schriftelijke verklaring worden afgegeven.Je kunt overigens bij ons terecht voor transcripties in Amsterdam, Leeuwarden, Maastricht, Domburg en iedere andere plaats in Nederland.