Over BSJ COMM..

BSJ staat voor…

… Bram Sebastiaan de Jong, oprichter van BSJ COMM.. Ik ben geboren op een zonnige eerste paasdag in 1991 in Rotterdam. Ik heb de studie HBO Communicatie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam en deze heb ik, uiteraard, met succes afgerond. In mijn vrije tijd ben ik niet heel actief bezig met sporten. Wel ben ik een groot liefhebber van reizen, Azië is mijn favoriet overigens. Oja, je kunt mij ook altijd verblijden met goed voedsel.

COMM staat voor… 

… Communicatie, ik ben er altijd een groot liefhebber van geweest. In deze natuurlijk vooral van het zakelijke communiceren. In gesprek zijn met opdrachtgevers. Het schrijven van sterkte teksten. Het invullen van social media strategieën.

Hoe ziet onze samenwerking er uit?  

Openheid, heel belangrijk. Een post plaatsen op social media of het schrijven van een tekst. Beide werkzaamheden zijn ‘persoonlijk’. Jij hebt de afgelopen periode iets opgebouwd. Jouw persoonlijke draai ergens aangegeven. Het is dan wel zo handig dat ik daar ook enige kennis van heb. Dit doen we door een aantal stappen te doorlopen. De gemiddelde samenwerking van jou en mij ziet er dan ook als volgt uit:

  1. We maken kennis. Op locatie of telefonisch.
  2. Ik stuur een offerte.
  3. Jij bevestigt de offerte.
  4. Er vindt een briefing plaats. We praten. Wisselen informatie uit. Informatie die nodig is voor het uitvoeren van de opdracht.
  5. Ik ga aan het werk.
  6. Jij en ik nemen het resultaat door. Niet tevreden? Dan ga ik verder totdat je wel tevreden bent.

Goed om te weten…

…Ik stel vragen. Veel vragen. Ik ben erg benieuwd naar jou als persoon. Naar jouw onderneming. Het stellen van vragen is voor mij cruciaal voor het behalen van het beste eindresultaat. Wil je bepaalde informatie wel met mij delen maar niet in de teksten wegschrijven? Geen probleem. Ik hoor dit graag.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk eens hier voor mijn werkzaamheden als tekstschrijver. Klik hierrr om te kijken wat ik op het gebied van social media voor je kan betekenen.